Saturday, May 2, 2009

Onani atau Mastubasi dan Persoalannya

Seorang Pesakit Bertanya

assalamualaikum dr saya dikenali sbg bob ingin bertanya kpd dr.saya adalah seorang pengamal onani yang tegar.saya telah melakukan onani lebih dari 5 tahun dan sukar untuk berhenti.saya dapati kesan dari onani daripada diri saya seperti keletihan yang melampau,masalah lemah fikiran dan stress yang melampau sehingga menyebabkan fikiran saya bercelaru,dan kesukaran untuk tidur malam serta kesukaran untuk bangun pagi saya telah mengalami penyakit ini hampir 10 tahun bermula dari saya tingaktan 1 dan sekarang saya dah berumur 24 tahun.Saya ingin bertanya adakah rawatan dr ini boleh menyembuhkan penyakit yang saya alami ini.saya mohon penjelasan dari DR

Doktor Menjawab

Anda telah mengalami gangguan saikologi yang agak rumit ia merangkumi seksologi yang tegar. Dalam istilah homeopati kita namakan masalah ini sebagai' gangguan renaga hayat' sehingga anda telah mengalami masalah diatas.
Masalah yang anda alami itu dapat diselesaikan dengan cara homeopati iaitu dengan 2 cara
1. Menghadiri kaunseling dengan kami
2. Memakan sedikit remedi homeopati yang sesuai agar ketagihan tersebut dapat diseimbangkan.

Ramai remaja yang mempunyai masalah yang tuan hidapi itu telah kembali normal dan mereka masih melakukan onani dalam kadar satu kali seminggu [ini normal].

Jika ada lelaki atau remaja yang mengaku mereka tidak pernha melakukan onani, mereka itu adalah pembohong besar !!
Fitrah alam dan fitrah manusia, onani itu adalah normal dari segi kesihatan, TETAPI jangan melampau batasan yang normal !!!

No comments: