Saturday, May 28, 2011

STED @ HerpesSTD Herpes
Dari rekod Klinik

Pada 28 Desember 2009 seorang pesakit yang bernama SK Bil Klinik 5027 berusia 34 tahun telah datang untuk mendapatkan rawatan kerana mengalami sejenis penyakit yang dinamakan Sexually Transmited Disease - STD . Antara genjala - kencing pedih, kencing nanah dan ada bintik-bintik berair dua tiga biji dekat zakar ( herpes ).

Bila ditanya pesakit telah memberi penjelasan bahawa dia telah mengadakan seks dengan teman wanitanya 4 minggu lepas.

Setelah mendapat semua maklumat yang saya perlukan, saya memberi Thuja 30c dan Merc Sol 30c diberi satu biji dimakan tiga kali sehari selama satu minggu.

Pada 2 jan 2010 pesakit telah datang dengan senyuman dan nanah serta kesakitan yang dialaminya sudah hilang dan penyakit beransur baik.

Pada 16 Jan 2010. Pesakit datang semula dan mendapat rawatan sesulan, katanya beliau berpuas hari dan bergembira kerana penyakitnya bersnsur baik.

Cara Jangkitan:
Berhubungan kelamin (seks) dengan pembawa, sama ada lelaki atau perempuan

Nota:

Herpes adalah virus dan mengikut pengajian doktor biasa { allopathy] tidak ada ubat untuk herpes. Apakah anda harus menunggu saat kematian tanpa berusaha 'berubat' ?
Nah, jika homeopati boleh membantu anda, kenapa tidak cuba ikhtiar melalui rawatan ini. Hubungilah klinik homeopati terdekat atau terus hubungi kami ditalian 018-208 0008 atau baca laman kami.

Lebih baik berubata dari dari menyesal !!

lain-lain maklumat, sila layari laman


http://www.homeopathymalaysia.org.my

No comments: