Thursday, June 16, 2011

Ubat Kuning Bayi - Jaundice


Ubat Kuning Untuk BayiBayi Kuning Dan Rawatan Homeopathy

Homeopathic Drops for Jaundice


Tahukah anda bahawa ubat homeopathy @ homeopati cukup baik untuk merawat kes-kes bayi yang mengalami 'jaundice' atau Demam Kuning @ penyakit kuning dikalangan bayi-bayi.

Bentuk ubat - cecair dititik dalam mulut 4 titik 3 kali sehari sehingga sembuh

Biasanya satu atau dua set sudah mencukupi

Harga satu sek RM 45 sahaja - dalam bentuk dropper.

Saya pertama kali bawa masuk ubat homeopathy ini ke Malaysia pada tahun 1971.
Waktu itu saya sedang menuntut di Pakistan Homeopathic Medical College dan sewaktu pulang bercuti saya mencuba ubat-ubat ini dikalangan saudara mara yang baru melahirkan anak dan didapti amat berkesan.

Oleh itu kami memperkenalkan ubat ini terus di Rangkaian klinik-klinik seperti alamat dibawah sehaj tahun 1971 hingga kini, ubat ini amat popular dikalangan ibu-ibu di KelantanDapatkan di Kelinik kami di KL, Bangi, Shah Alam, Damansara Utama atau di Kelantan
Tel Hotline 018-2888 379

1 comment:

mkamar said...

Terima kasih kerana berkongsi informasi.

Anak kami last year pun kena jaundice,,,baru lahir jaundice reading lebih kurang 280, doctor suruh masuk wad. Memang pening, isteri baru bersalin dah kena masuk wad. NAsib baik ada kawan baritahu ada website (http://www.hometherapyy.com) tel : 0123404007 menawarkan khidmat menyewa mesin LED PHOTOTHERAPY. Kami buat rawatan kat rumah…selesa dan selesai masalah. Lepas 3 hari turun to normal 150….ALHAMDULILAH . Kemudahan TUHAN bagi dengan teknologi sekarang dapat membantu mereka yang memerlukan dan selamat.